Nu-ncerca sa ma-ntelegi ca n-ai sa poti Mai bine-ti supui creierul la 10000 de volti


joi, 28 ianuarie 2010

6 capitole despre...


1.Copil fiind am dezvoltat ca hobby.GRESIT!
Copil fiind S-A dezvoltat pasiunea pentru fotbal.Pe strada fotbal,la scoala fotbal,in casa fotbal(nu ma intrebati cum).Mania pentru acest sport a fost cea mai captivanta pentru mine.Imi aduc aminte si acum cum imi crestea inima de fericire cand prin pliculetele cu abtibilduri Panini gaseam vreun mare jucator.Eram un colectionar desavarsit.Le mai am si acum prin cutii frumos ordonate dupa echipe.
2.A aparut apoi baschetul.Baschet la scoala,baschet in parc,baschet pe strada,baschet in casa.La fel ca si la fotbal colectionam cartonase(de data asta)si stateam noaptea pana la ora 5 pentru a vedea meciuri si NBA Action pe TVR2.Si cartonasele acestea le mai am inca prin casa.Tot in cutii,tot ordonate in functie de echipe.Mare fan Chicago Bulls.
3.La sfarsitul scolii generale a aparut muzica rock.A pornit de la o melodie Linkin Park auzita pe la televizor(In the end).Apoi am reusit sa fac rost de la varu Christian de caseta Meteora.Am ascultat-o pe toata si mi-a placut enorm.Am dezvoltat apoi lista formatiilor care imi incantau urechile,tinuta sa schimbat,poate si prietenii.Apoi desigur ca a urmat:rock acasa,rock la scoala,rock in drum spre scoala,rock la prieteni,rock pe strada,rock pe pereti.Mai tarziu,ca sa nu deschid un nou "capitol",a urmat o intrepatrundere cu punk-ul.Din nou sa schimbat tinuta.
4.Combinat cu ceva muzica punk si rock a aparut ca un hobby nou skate-ul.Toaaaaata ziua cu placa.Deci skate la scoala,skate acasa,skate pe strada.Au intrat si putini bani prin "ustensile".Nu a durat foarte mult dar cautam poze,jucam jocuri,tot incercam diferite "scheme".O manie de scurta durata dar care in acea perioada a avut un cuvant greu de spus.
5.A venit apoi cu o viteza fulger mania CS(counter-strike).CS acasa,CS cand trebuia sa fiu la scoala,(am incercat chiar si la scoala dar calculatoarele acelea antice nu ne-au permis sa jucam asa ca ne-am razbunat si am sters fisierele din Windows,eu la un PC si Kurt la altul),CS la prieteni.CS peste tot.Skin-uri pentru CS,casti,Steam,clan,visuri de PGL,meciuri,antrenamente,ore la net,tactici,certuri toate pentru mania CS.
6.Brusc dupa CS.....hmmmmmm.....adio hobby-uri.Inca mai joc CS dar mult mai rar decat o faceam atunci,inca mai joc fotbal dar extrem de rar,inca mai ascult rock sau punk dar doar cand am chef.Placa nici atat,baschet...decat prin liceu dadeam lectii lu` Kurt.
Daca fac o recapitulare ajung la concluzia ca pur si simplu eu la ora actuala nu mai am nici un hobby.(un hobby este o manie,un lucru pentru care lasi alte lucruri balta,o activitate care "bate" in rang alte activitati mai necesare decat hobby-ul tau;parerea mea)
Deci maturitatea aducea cu ea si monotonia vietii in Romania tocmai datorita lipsei hobby-urilor.Sau poate ca decat eu nu mai am hobby-uri.

5 comentarii:

  1. Nici in ruptul capului nu ai vrut sa imi povestesti in maniera asta.
    Ti-ai calcat pe inima si ai facut'o public:))
    Cabron :*

    RăspundețiȘtergere
  2. intru si eu iar in vorba..si imi permit sa te contrazic putin!adik..cu cat crestem mai mari..cu atat avem mai putin timp pt noi!apar noi responsabilitati,la capitolul scoala..si ea se aglomereaza pe masura ce facem mai multa,si tot asa..dar hobby...eu zic k e ceva ce faci cu multa placere, si destul de regulat(adik la ceva timp se tot repeta,nu e neaparat sa fie zilnic)..si asa vine timpul de ne indragostim,ne casatorim,facem copii care la randul lor vor fii ca noi,dar nu cu aceleasi hobby-uri,k lumea asta evoluaeaza rapid!aveam mai multe idei knd am citit ce ai scris..dar probabil k le-am uitat:)bft

    RăspundețiȘtergere
  3. B,tot ma macina cine esti...iti place sa fii invaluit in mister???Eu am dat definitia hobby-urilor in viziunea mea...Daca le faci regulat(odata pe saptamana sa zicem) si o faci cu placere eu zic ca devin tabieturi nu hobby-uri.

    RăspundețiȘtergere
  4. eh..nu imi vine sa cred k te chiar macina:D si da..ink raman in mister,poate e mai bine asa:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu iti inteleg placerea de a sta sub anonimat.In fine...cum crezi tu.

    RăspundețiȘtergere