Nu-ncerca sa ma-ntelegi ca n-ai sa poti Mai bine-ti supui creierul la 10000 de volti


joi, 10 decembrie 2009

Ignorati aberatia de mai jos!


In ultimul timp am dese mustrari de constiinta in legatura cu faptele mele si cum prind ocazia meditez fara voia mea la intamplarile pe care le-am traiat,cuvintele pe care le-am vorbit si tot felul de chestii ce au legatura cu viata mea.Nu sunt vreun pshiholog sau vreun ganditor dar parca viata era traiata altfel mai acum 1-2 ani.Acum traiesc prea multa analiza,nu cred ca sunt singurul dar chestia asta parca taie un pic din farmecul vietii.Nu te mai lasi purtat de val ci doar stai si analizezi totul,probabil ca sa iasa cat mai bine,dar pana la urma tot calci pe bec.Cu toata analiza asta omul ramane la fel,adica stai,iti analizezi faptele si iti critici propiile greseli,dar data urmatoare or sa se repete...Deci pana la urma ne invartim intr-un cerc psihic,bine calculat si analizat de noi insine in inconstient.

6 comentarii:

  1. Treaba mai ciudata este insa faptul ca desi suntem constienti de faptele noastre le facem defapt fara sa observam umilele urmari,care au efect si asupra celor care ne inconjoara...exemple sunt destule,iar greselile intotdeuna mai grave decate cele din trecut astfel stai si ajungi sa iti strici singur momentul de "plutire" din aceasta falsa lume si ramai meditand ,incercand sa intelegi cum se face ca ajungi in situati atat de patetice si nefolositoare...desi nu se observa mereu viata este mult prea scurta d c sa o traim fara sa incercam sa ne bucuram de tot ce ne este oferit?nimeni nu stie daca ti se poate acorda a doua sansa pentru a putea sa refaci tot ce ai "stricat".

    RăspundețiȘtergere
  2. Ehehehe.Vazand lucrurile deja sfarsite sau ca o a 3-a persoana normal ca realizezi ca gresesti.Daca ar fi sa ai o a 2-a sansa ai face la fel.Cum spuneai si tu exemple sunt multe.Sau hai sa zicem ca ai remedia cat de cat ideea pe care ai gresito in prima faza dar te incurci din nou la a 2-a.Ideea este cate becuri trebuie sa le calci in picioare ca sa ajungi la o situatie cu care te-ai putea impaca.Ideea e ca mai bine iti bagi"nasturii" si treci mai departe adica cum ziceam eu "purtat de val" decat sa stai sa te invarti ca bou in cerc si sa nu realizez nimic.PAREREA MEA

    RăspundețiȘtergere
  3. Spui sa ignoram,dar parca continui sa scrii stii?!Cred ca raspunsul la ceea ce te macina esti chiar tu,pentru ca tu te intelegi cel mai bine,tu stii ce se intampla cu tine.Te-ai gandit la faptul ca poate ai crescut,ca iei altfel problemele,le gasesti mai greu o rezolvare pentru ca le meditezi.
    Sper ca nu o sa iei problema gen "Suna repede!"
    Loving u ! :x

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe dasta zic.Ca am crescut.O sa fac un alt subiect pe blog cu ceva ce ma tot macina pe mine.Si mai vb si acolo.Nu cred ca ma cunosc asa de bine.Adica cred ca toata lumea a dat la un moment dat de un lucru pe care la facut sau nu stiu ...ceva acolo si apoi sa uimit ca a realizat asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  5. Din ce vrei s fie ignorata aberatia care d fapt nu este o aberatie,ne faci mai atenti asupra subiectului:D

    RăspundețiȘtergere
  6. suuuper!!!...cum o fi aia sa meditezi fara voia ta(sigur e o chestie filosofiCA CAre ma depaseste)... e cu atat mai complicat cu cat tu faci asta cum prinzi ocazia...suuuper!!!!

    ... ca sa nu ma faci bulngiu, ignorant si luminat cu lanterna...
    EU cred(scriu cu litera mare ca asa "m-a" invatat astia la scoala de destepti)... ca viata te pune sa repeti greselile din care nu inveti nimik...si asa ajungi sa intri intr-un cerc...d-aia ar fi mai bine cand "meditezi fara voia ta de cate ori prinzi ocazia" sa identifici greselile pe care le faci si sa nu le mai repeti...si iesi din cerc!!!

    RăspundețiȘtergere