Nu-ncerca sa ma-ntelegi ca n-ai sa poti Mai bine-ti supui creierul la 10000 de volti


duminică, 27 noiembrie 2011

Lumeeeeeeeeeeee


DECI...tre` sa ii multumesc lu Anne(am scris cu 2 de "n") pentru acest post,pentru ca vrand/nevrand mi-a dat ideea lui.M-am plans ca nu am idei pentru blog si mi-a zis sa scriu despre liceu.Ce mama naibii sa scriu eu despre liceu??NIMIC!!!Asa ca ulterior mi-a venit ideea(bingo).Daca tot am scris un autoportret m-am gandit sa scriu si cum m-au descris CEILALTI pana acum;)
DECI(ma folosesc mereu de el pentru ca am o problema cu inceputurile)pornim cu scoala generala.Pe vremea aceea eram neastamparat,dar de cele mai multe ori auzeam ca lumea vorbeste de mine ca "branza buna in burduf de caine"!
Marele liceu.Aici vine greul :(
In primul rand mi se spunea ca sunt "vesnic obosit" si "vesnic somnoros"(asta pentru ca cea mai mare parte a timpului pe care l-am petrecut in clasa...l-am dormit),stresant,enervant,rautacios,drac,tampit[ =)) ]chitra,nebun,(astea sunt de la colegi :)) )lenes,adormit,visator,"deloc prost"(uhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu),putoare,enervant(Dutule iesi afara),neatent,(astea de la profesori).
Per general lumea mi se adresa(si inca se adreseaza)cu "esti panarama de om","coaie esti nebun" si "tu nu esti sanatos" =))))
Alte cuvinte care s-au folosit pentru a ma descrie au fost:vagabond,curvar(not true :O ),pufos,rasfatat(:-")nesuferit,ciudat,matur in gandire( :-?? )pesimist,rau,mistocar,infidel,IRONIC,nesanatos,dur,nepasator,INDIFERENT.
Am observat ca persoanele de sex feminin imi spun mereu ca sunt...SPECIAL...Nu stiu in ce consta asta dar au zis ca intr-un sens bun :-??
In seara asta am aflat ca "sunt genul de baiat care stie sa se comporte cu o fata" (cu chestia asta imi fac si eu reclama)"nu foarte rebel dar nici foarte cuminte"(e bine ca sunt in echilibru) si "caruia ii place sa spuna lucrurile pe fata"(cam greu ca sunt timid)
Siiiiiii... asta ca o mare reclama pe care mi-o fac singur:sarut bine:)):)):))=))

P.S:nu imi place deloc cum am scris(asta poate ca dupa ceva cantitate mare de cola adunata cu un numar maricel de tigari imi cam tremura mainile)dar ma bucur ca mi-am adus aminte.Puse in balanta se pare ca sunt mult mai multe lucruri rele decat bune:))



Sa ne citim cu bine!!!

Un comentariu:

  1. trebuia sa zici de alea 2 sapt non-stop de chiul la dark parca??;;)..asta daca iti mai aduci aminte;))

    RăspundețiȘtergere